Bun Cald Bun

Povestea noastră

Din dragoste pentru tradiția românească și nostalgia pentru bucatele plămădite de mâinile blânde ale bunicii, a luat ființă Simigeria Matei.

Am adus gustul românesc autentic în produsele noastre proaspete, cu ingrediente de calitate – care aburesc geamurile vitrinelor din magazinele noastre în fiecare dimineață. Cu prețuri avantajoase și o puternică infuzie de esență românească, misiunea noastră este de a bucura fiecare român cu savoarea produselor noastre – de la primul covrig până la ultima plăcintă. Printre ingredientele de bună calitate pe care le folosim la prepararea bunătăților Matei, se află doar ouă provenite de la găini crescute responsabil, cage-free (ouă cifra 2).

Frământatul aluatului, măsura sării și prospețimea legumelor și a cărnii – toate acestea sunt urmărite cu drag și atenție, pentru a ne respecta rețetele întocmai și a vă respecta pe voi. Atunci când sute de clienți ne savurează produsele zilnic, satisfacția de a le oferi mai mult decât un produs ce alină foamea este cea care ne oferă căldură sufletească și ne confirmă calitatea muncii noastre.

Munca sfințește locul, iar noi dorim ca munca noastră să aducă tradiția și dragul de bucate bune în sufletul tuturor românilor.